Fransız ressamın servet değerindeki Ne zaman evleneceksin tablosu görücüye çıktı.1892 tarihli tablo 300 milyon dolara alıcı bulup satıldı.Paul Cezanne'nin bu tablosu herkes tarafından beğenilip alınmak istendi fakat ismi açıklanmayan bir kişi tarafından dudak uçuklatan bir fiyata satıldı.
Fransız ressam Paul Gauguin’in Tahitili iki kızı resmettiği ‘Nafea Faa Ipoipo’ (Ne zaman evleneceksin?) isimli yağlı boya tablosu, 300 milyon a (750 milyon lira) alıcı buldu ve şimdiye kadar en yüksek fiyata satılan tablo oldu. İsviçreli koleksiyoner Rudolf Staechelin’ın sahibi olduğu 1892 tarihli tablo, özel satışta adının açıklanmasını istenmeyen bir koleksiyoncu tarafından 300 milyon dolara alındı.

İsviçre’nin Basel kentindeki Kunstmuseum’da sergilenen eserin, ’daki bir müze tarafından alındığı iddia edildi. Dünyadaki birçok yüksek fiyatlı klasik ve antika eseri satın alarak müzelerinde sergileyen Katar, 2011’de de Paul Cezanne’ın “Kart Oynayanlar” tablosu için 250 milyon dolar ödemişti. En pahalı sanat eseri rekoru, 259 milyon dolar ile Fransız Ressam Paul Cezanne’ın ‘İskambil Oynayanlar’ tablosuna aitti.