Çin'in Guangşi bölgesinde husumetli iki ailenin düğünü, bıçak ve havai fişeklerin kullanıldığı sokak kavgasına dönüştü.

BBC'nin yerel medyaya dayandırdığı haberinde, aralarında husumet bulunan Lin ve Çi aileleri aynı gün düğün yapmak isteyince düğün alayları arasında kavga çıktı.     

Sokak çatışması şeklinde 4 saat süren kavganın, gelin alayının geçeceği sokakta süslenen bir kemer nedeniyle çıktığı belirtildi.     

Kavga, aynı gün düğün yapmak iki husumetli ailenin akraba ve davetlileri arasında çıktı. Çi ailesinin düğün alayı dar bir sokakta yürürken, Lin ailesinin daha önceden dekorasyonunu yaptığı kemerin bulunduğu yoldan geçmek istedi.     

Lin ailesinin düğün alayındaki akraba ve davetlilerinin tepki vermesi üzerine bıçak ve havai fişeklerin de kullanıldığı bir sokak kavgası çıktı. Daha sonra polis olay yerine ulaşarak çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.     

İnternete yüklenen amatör görüntülerde, kemerin altında toplanan kalabalığın birbiriyle tartıştığı ve daha sonra atılan havai fişekler nedeniyle bir grubun kaçışmaya başladığı görülüyor.     

Görüntülerde düğün için gelen akraba ve davetlilerin bıçak ve havai fişeklerden yapılan patlayıcılarla çatıştığını görülüyor.     

Kavgalı düğün sonrasında çiftlerin evlenip evlenemedikleri ise bilinmiyor.