Cinsel ilişki sırasında eski kocasının adını söylemesi ölümüne sebep oldu

ABD'nin Florida eyaletinde yaşanan dehşet verici olayda, 24 yaşındaki Fidel Lopez adındaki adam, 31 yaşındaki Maria Nemeth'le seks yaparken kadının başka bir adamın ismini söylemesi sonrasısinir krizi geçirdi

Polis, adamın geçirdiği sinir krizi sırasında kayar cam kapıyı kırdığını, duvara attığı yumruklarla delikler açtığını ve dolap kapağını koparıp attığını itiraf ettiğini söyledi.

Sinir krizi geçiren Lopez, evi parçaladıktan sonra yerde bilinçsizce yatan 31 yaşındaki Maria Nemeth'e döndü. Çeşitli objelerle kadını sakatlamaya çalışan adam daha sonra elleriyle kadının bağırsaklarını çıkardı.

Gece 3 buçukta polis arayan adam, cesedi banyoya taşıdığını ve hayata döndürmek için yüzüne su serptiğini söyledi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Lopez'i kadının bir kan havuzu içinde yatan çıplak cesedi üzerinde ağlarken buldular.

Polisin yaptığı sorgulamada, Lopez, Nemeth ile birlikte tekila içtiklerini ve seks yapmaya başladıklarını anlattı. Lopez polise, Nemeth'in kendisinin içine bir bira şişesi sokmasını istediğini, daha sonra banyoya kusmaya gittiğini ve nefes alamadığını bunun üzerine kendisinin polisi aradığını söyledi.

Daha sonra ifadesini değiştiren Lopez, seks sırasında Nemeth eski kocasının ismini söyleyince sinirlendiğini, kadını saldırdığını, kadının cinsel organına yabancı objeler soktuğunu ve korkunç cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf etti.
Cinayetten tutuklanan Lopez, hapse atıldı