Amerika'nın Missouri eyaletinin Kansas City şehrinde 44 yaşındaki Michael Jones, 29 yaşındaki karısı Heather Jones'a şiddet uygulamaktan ve evde ateşli silah kullanmaktan tutuklandı.Adamı tutuklamak için eve giden polisler daha da korkunç bir gerçekle yüzleşti Gelen ihbar üzerine evin ahırını da arayan polis, Jones'in 7 yaşındaki kayıp oğlunun çürümekte olan bedeninin bazı parçalarını buldu.

Komşuları çiftin yaşları 1 ile 11 arasında değişen sekiz çocuğunun olduğunu söyledi. Lakin bir oğullarının 1 Mayıs ile 28 Eylül arasında bir tarihte kaybolduğunu söylediler. Komşuları ayrıca Heather Jones'ın eylül ayında ahırına yeni domuzlar satın aldığını ifade ettiler.

Olayı araştıran yetkililer, baba Jones'un 7 yaşındaki oğlunu döverek öldürdükten sonra küçük çocuğun vücudunun bazı parçalarını domuzlara yem ettiği ihtimali değerlendiriyor. Küçük çocuğun bedeni henüz resmi olarak teşhis edilemedi.

Cani baba Michael Jones ağırlaştırılmış silahlı saldırı, ağırlaştırılmış kötü muamele ve çocuk istismarı ile suçlanıyor.Jones'un kefalet bedeli 10 milyon dolar olarak belirlendi.