Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Kurban Bayramı öncesi gereken tüm önlemlerin alınıp, bayram hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Değirmenlik Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Osman Işısal, Kurban Bayramı öncesinde Değirmenlik Belediyesi’nin gereken tüm düzenlemeleri yaptığını belirterek, bayramın sorunsuz ve huzurlu bir şekilde geçmesi için beledi hizmetlerin devam edeceğini kaydetti.

MEZARLIKLAR VE REFÜJLER TEMİZLENDİ

Değirmenlik Belediyesi ekipleri bayram hazırlığı kapsamında, belediyeye bağlı köylerdeki mezarlıkları ve yine kendi sınırları içerisinde yer alan refüjleri temizledi.

Cenaze ve defin hizmetleri bayram ve tatil günlerinde de devam edecek. Bu konuda 05338882509 ile 05338882502 numaralı telefonlardan 24 saat aranabilecek.

RUTİN İŞLER YAPILACAK

Temizlik Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin rutin çöp alma hizmetleri de devam edecek.

Bayramın 1. günü olan Perşembe günü ve Cuma günü tüm çöpler alınacak. Ayrıca Cumartesi Pazar günleri Ercan Havaalanı’nın çöpleri alınacak. Hizmetler arife günü de devam edecek.
 
SU SORUNLARI GİDERİLECEK

Değirmenlik Belediyesi su ekipleri, Kurban Bayramı tatili boyuna doğabilecek muhtemel su sorunlarını, patlakları ve arızaları gidermek amacıyla da düzenli olarak çalışacak.