Kansere karşı verdikleri mücadeleyi kazanan üç küçük kızın birlikte çektirdikleri fotoğraf milyonlarca kişi tarafından beğenildi.

Dünya; Böbrek, beyin ve kan kanseri (lösemi) gibi çok ciddi hastalıkların üzerinden gelmeyi başaran bu üç kız çocuğunu konuşuyor. 

5 yaşındaki Ainsley Peters, 4 yaşındaki Rylie Hughey ve 7 yaşındaki Rheann Franklin’in Nisan 2014′te çektirdiği fotoğraf bir anca milyonlarca kişi tarafından paylaşıldı. Ainsley Peters’a Ağustos 2013′te lösemi teşhisi kondu. Theann Franklin, 2012 yılında çok nadir görülen bir beyin kanseri olduğunu öğrendi. Rylie ise böbrek kanseriydi.

Temmuz 2014′te kızların aileleri kanserin gerileme sürecinde olduğunu açıkladı. Şimdi ise kızlar çok daha mutlu ve tam 1 yıl sonra aynı elbiselerle tekrar poz verdi.

DailyMail’in haberine göre; Ainsley ve Rylie’nin saçları kemoterapinin bitmesiyle yeniden çıkmaya başladı. Hastalıktan önce birbirini tanımayan ve Scantling Photograpfy ve Goodger Pgotografy sanatçıları tarafından bir araya getirilen minikler verdikleri pozlarla tüm dünyanın gözlerini yaşarttı.