İki yılda 136 kez internetten tanıştığı erkeklerle buluşan şanssız kadın, hiçbiriyle ikinci kez buluşma fırsatı elde edemedi.

Avustralyalı Belinda Stuckey, dünyadaki en şanssız kadınlardan biri olarak gösteriliyor. Ülkesindeki bir internet sitesinde en çok tıklanan kadınlardan biri olmasına rağmen halen hiçbir sevgilisi yok. 35 yaşındaki Stuckey, 4 bin 700 buluşma talebi aldı ve 2013'ün Aralık ayından beri 136 erkek ile buluştu.

Sidney şehrinde ilkokul öğretmenliği yapan Stuckey, aynı erkekle hiçbir defa ikinci kez buluşmadığını çünkü ya kendisinin erkekleri beğenmediğini ya da erkeklerin kendisini beğenmediğini söyledi.
Şimdiye kadar hiç karşılıklı elektrik almadığını söyleyen Stuckey, kendini sorgulayıp "Yanlış bir şey mi yaptım? Yeterince açık giyinmedim mi? Gelecek sefere neyi daha iyi yapabilirim?" sorularını sormaya başladı.

4 yıllık ilişkisinden ayrıldıktan sonra internet sitesinde kendine profil oluşturan Stuckey, sitenin en çok buluşma talep edilen kadınlarından biri ve günde yaklaşık 10 talep alıyor.

Kötü şansına rağmen aşkı aramaktan umudunu kesmediğini söyleyen Belinda, 'o özel kişiyi' aramaya devam ettiğini söyledi.