Avustralya’da bir adam eşinin yıllar boyunca meme uçlarındaki deformasyon sebebiyle kendisinden göğüslerini sakladığını ve artık buna dayanamayacağını söyleyerek karısına boşanma davası açtı.

Canberra’da yaşayan isimleri açıklanmayan çift, 1972 yılından bu yana evli. Aradan geçen 43 yıldan sonra eşinin göğüs uçlarına daha fazla dayanamayacağını açıklayan adamsa herkesi şaşırttı.

Evlendikten sonra 2 yıl boyunca göğüslerini eşinden saklayan kadın meme uçlarındaki deformasyondan utandığını söyledi. Adamsa karısının 1974 yılına kadar meme uçlarını görmediğini görse onunla asla evlenmeyeceğini belirtti.

Uzun süre karsısının bahaneler bularak kendisine tam olarak yaklaşmadığını ifade eden adamla kadının 3 çocuğu bulunuyor. Bunca yıl neden boşanmak istemediniz sorusuna adam "çocuklarım için" cevabını veriyor.

Eşiyle yıllar boyu iki yakın arkadaşın yaptığı her şeyi paylaştıklarını ancak düzgün bir cinsel hayatları olmadığını anlatan adamın boşanmak için bu gerekçesi yargıç tarafından yeterli görülmediği için çift henüz boşanmış değil.