Sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile yaşadığı tek gecelik ilişki sonucunda hamile kalıp, 'Bebeğinin babasını arayan' kadın, reklam çıktı.

Avustralya'da tatil yaparken yaşadığı tek gecelik ilişki sonucunda hamile kaldığını söyleyen ve bebeğinin babasını bulmak için Facebook'ta grup kuran genç kadının hikayesinin sahte olduğu ortaya çıktı.

Kendini Fransız turist Natalie Amyot olarak tanıtan ve bebeğinin babasını bulmak için Avustralya'ya döndüğünü belirten kadının sosyal medyada yayınladığı video, büyük ilgi görmüştü.

26 yaşındaki Amyot “ilk görüşte aşık olduğu” adamın telefon numarasını aldığını, ancak daha sonra cep telefonunu kaybettiğini ve bu nedenle ona ulaşıp bebekten bahsedemediğini söylemişti.

Bebeğinin babasının “mavi gözlü, sarı saçlı, bronzlaşmış, 183 cm boyunda çok tatlı bir adam olduğunu” belirten kadının hikayesi, ulusalararası basında birçok medya organı tarafından duyuruldu.

31103845.jpg

Ancak kısa süre sonra genç kadının, Queensland merkezli bir sosyal medya şirketi tarafından tutulan Alizee Michel isimli bir oyuncu olduğu anlaşıldı.

Yayınladığı yeni videoda yanına, söz konusu sosyal medya şirketinin sahibi Andy Sellar'ı da alan Michel, bebeğinin babasını kastederek, "Onu buldum" dedi.

31112340.jpg

Ardından da sözü Sellar'a bıraktı. Sellar da bu videonun, Holiday Mooloolaba isimli bir tatil acentesi için çektiklerini açıkladı.

31103847.jpg

Daily Mail, Michel'in geçmişte Sunshine Coast Üniversitesi'nde pazarlama ve turizm okuduğunu bildirdi.

 

Amyot, "aradığı kişiyi bulabilmek için" bir de Facebook grubu kurmuştu.

31103849.jpg


Mooloolaba sahilleri