Bir babanın hasta çocuğuna gösterdiği inanılmaz fedakarlık milyonları ağlattı. Çinli baba Yuntao, oğlunun kanser tedavisinin masraflarını karşılamak amacıyla sokakta at maskesi takarak, para verenleri üzerinde gezdiriyor.

Çin’de 38 yaşındaki çiftçi Chen Yuntao adlı adamın, çocuğu için verdiği mücadele herkesi duygulandırdı. Yuntao, maddi imkansızlıklar nedeniyle oğlunun kanser tedavisini bir süredir devam ettiremiyordu. Baba, oğlunun kanser tedavisini karşılamak amacıyla sıra dışı bir yönteme başvurdu.

Yuntao, at maskesi takarak sokağa çıkıyor ve para bağışlayanları üstünde gezdiriyor. Lösemi olan 9 yaşındaki oğlu Minghao’nun tedavisi için tüm parasını harcayan Yuntao, çareyi böyle bir yöntemde bulmuş. Yaşadıklarını anlatan Yuntao “Çaresizim. Parasız kaldım ama tedavi henüz bitmedi. Dilencilikten başka bir seçenek bulamadım” dedi. Para veren herkesin, üstünde gezmek istemediğini söyleyen Yuntao, destekleri nedeniyle yaşadığı bölgedekilere teşekkür etti. Yuntao, oğluna kanser teşhisinin 2011’de koyulduğunu ve bugüne kadar 12 kez kemoterapiye girdiğini belirtti.