Polis yetkililerinin verdiği bilgiye göre, sabaha karşı başlatılan özel harekat ve terörle mücadele polisleri ile ordu birliklerinin katıldığı operasyonda beş kişi gözaltına alındı.

Operasyonun yapıldığı bölgedeki AA muhabiri, bölgede art arda çok sayıda patlama sesinin duyulduğunu, yüzlerce güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonun devam ettiğini bildirdi.

Operasyon havadan da polis helikopteriyle takip edilirken bölgede halka "evinizden çıkmayın ve camlarınızı kapatın" çağrısı yapıldı.

Operasyon sırasında iki polisin yaralandığı, bir teröristin öldürüldüğü, bir kadın teröristin de üzerindeki bombayı patlatarak öldüğü kaydedilmişti.

Güvenlik güçlerinin operasyonunun, Paris'teki saldırılarda yer aldığı bildirilen iki terörist ile saldırı emrini veren Abdelhamid Abaaoud isimli zanlıyı yakalamaya yönelik olduğu ifade edilmişti.

Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım'da düzenlenen terör saldırılarında en az 129 kişi hayatını kaybetmiş, 352 kişi yaralanmıştı.

Altı noktada art arda gerçekleşen saldırılar sonucu 7 terörist ölmüş, saldırıları DAEŞ terör örgütü üstlenmişti. Polis saldırıların ardından kaçan iki teröristin arandığını bildirmişti.