Rebecca dünyaya geldiği zaman doktorlar ailesine üzücü bir haber verdi. Aileyi uyaran uzmanlar onun asla ayağa kalkamayacağını ve herhangi bir yardım almaksızın yürüyemeyeceğini söyledi. İki yaşına kadar yaşamasının mucize olacağını belirten doktorların uyarılarına karşın aile en kötüsüne kendilerini alıştırmıştı. Ancak Rebecca şu anda tüm zorlu yaşamına rağmen 31 yaşında.

Üstelik doktorların asla ayağa kalkamayacağını söylediği genç kadın eşi Norman'a düğün günü hayatının şokunu yaşattı. Yürümek için kullandığı desteğe meydan okuyan genç kadın eşiyle yemin edeceği yere desteksiz yürüdü.

HAPŞIRMAK BİLE TEHLİKELİ

2005 yılında internette tanıştığı 35 yaşındaki Norman Dinsdale ile mutlu bir evliliği olan Rebecca hala kırılgan kemik rahatsızlığıyla yaşıyor. Genç kadının hapşırması bile onun için hayati önem taşıyor. HEr gün bir kemiğinin daha kırılma tehlikesiyle yaşauan Rebecca herşey rağmen hayat dolu. Evlenebileceğini aklına bile getirmeyen Rebecca ve Norman için ne boy farkı ne de diğer farklılıklar hiç de önemli değil. 

1-283.jpg

7-030.jpg

8-022.jpg

6-046.jpg

5-084.jpg

4-117.jpg

2-270.jpg

3-181.jpg