Genç kıza insanlık dışı muamele

İngiltere'de akrabaları bir genç kızı insanlık dışı muameleye maruz bıraktı. Klozeti yalamaya ve kendi dışkılarını yemeye zorladı. Genç kız kendi kusmuğunda boğularak öldü.

İngiltere'nin başkenti Londra'da Watford kasabasında yaşayan 19 yaşındaki Shahena Uddin'in ailesi, genç kıza insanlık dışı muamelelerde bulundu. Uddin'i klozeti yalamaya, kendi dışkılarını yemeye zorladı ve ölesiye dövdü. Genç kızın akrabaları farklı hapis cezalarına çarptırıldı.

"KENDİ KUSMUĞUNDA BOĞULARAK ÖLDÜ"

Sağlık görevlileri, 19 yaşındaki genç kızın cansız bedenini ailesinin evindeki banyoda buldu. Bir patalojiste göre Uddin kendi kusmuğunda boğularak öldü. Uddin'in kız kardeşi, dört erkek kardeşi ve iki baldızı kendilerine yöneltilen cinayet suçlamasını reddetti.

"SAATLERCE DÖVDÜLER"
Watford Observer'e konuşan Savcı Stuart Trimmer, "genç kıza defaatle bir silahla ya da aletle" vurulduğunu söyledi. "999'u aramadan önce genç kızı saatlerce ölesiye dövdüler." dedi.

"KAN LEKELERİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞTILAR"

BBC savcının mahkemede kanla kusmuk lekelerinin gizlendiğini ve kirli elbiselerin dışarıdaki torbalara konduğunu söylediğini aktardı.

Mahkemede genç kızın klozeti yalamaya ve kağıt yemeye zorlandığı söylendi. Mahkemede tuvaleti kullanmasını izin verilmediği de belirtildi.

KARDEŞLERİ VE BALDIZI HAPİS CEZASI ALDI

St Albans Ceza Mahkemesi, Udin'in kız ve erkek kardeşlerini suçlu buldu. Jewel Uddin sekiz yıl, Jhuhal Uddin dokuz yıl, Tohel Uddin altı buçuk yıl ve Rehena Uddin de beş yıl hapis cezası aldı. Genç kızın baldızı Salma Begum, en az 18 yıl hapis yatacak.