Güney Kore'de bir öğretmen, öğrencilerine 'hayatın değerini göstermek için' sınıfta bir hamsterı ısırarak öldürdü ve yedi. Öğretmen, çocuk istismarından gözaltına alındı.

Güney Kore 'nin Jeongeup kentinde Yu adlı öğretmen , öğrencilerine ‘hayatın değerini göstermek için' sınıfta bir hamsterı ısırarak öldürdükten sonra yedi. Öğretmen, öğrencilerinin hayvanlara "sataştığını" gördüğünü ve hamsterı bu nedenle öldürdüğünü söyledi. Daily Mail 'in haberine göre, hayatın "ne kadar değerli" olduğunu göstermek isteyen öğretmen, çocukluğunda bir farenin kendisini ısırdığını söyledi.

Öğretmenlerin protestosu üzerine okuldan ayrılan 44 yaşındaki Yu, "Öğrencilerimin hamsterlara sataştığını öğrendikten sonra sinirlendim. Durumu kontrol edemiyordum ve katlanamıyordum. Hamsterların bu sebeple öldüğünü izlerken, çocuklara bunun yanlış olduğunu öğretmem gerektiğini düşündüm" dedi.

Olayın ardından çocuklar, velileri ve diğer öğretmenlerden özür dileyen Yu, "Durumun çocuk istismarı olduğunu bilseydim hamsterı yemezdim" ifadesini kullandı.