Düğün fotoğrafları bir evlilik için akıllarda kalabilecek en güzel anılarla dolu olur. Ancak Amanda Crowe adlı kadının ikinci evliliği için çektirdiği bu fotoğrafın hatırası ve anlamı çok başka. Fotoğraf şu sıralarda sosyal medyanın en çok konuşulan görselleri arasında zirveye koşuyor çünkü hikayesi herkesi etkiliyor

Amanda Crowe, ilk evliliğinde çok acı bir tecrübe atlatmış bir kadın. 2007'de dünyaya getirdiği Azalee adlı kızını kanser hastalığının pençesinden kurtarmak için yıllarca mücadele etmiş, hastanelerde sürünmüş. Tüm çabalarına rağmen 2013 yılında Azalee dünyaya gözlerini yumunca Amanda onun anısını yaşatmaya hayatını adamış. Eski eşiyle yolları ayrılan Amanda, geçtiğimiz yıl tanıştığı Chip ile evlenme kararı alınca, onu ve kızını çok seven fotoğrafçı arkadaşı Ashley bir düğün hediyesi vermek istemiş ve çok özel bir çalışma yapmış.

Ashley Facebook sayfasından paylaştığı bu fotoğrafla kızını unutamayan Amanda ile Azalee'yi bir araya getirmiş. Fotoğraf yayınlandıktan kısa bir süre sonra sosyal medyada büyük bir ilgi gördü ve Ashley bu fotoğrafı evladını kaybeden bütün annelere adadı.

fft31_mf7453258.jpeg