Çin’de internet kafede doğum yapan genç bir kadın çevredekileri hayrete düşürdü. Doğum yapan 24 yaşındaki genç kadın, doğumdan sonra bebeğiyle ilgilenmek yerine, yarım kalan oyununu sürdürdü.

Alman Focus dergisinin “thestar.com” ve “Guang Ming Daily” gazetelerine dayanarak verdiği habere göre, Çin’in Nanchang kentinde geçtiğimiz Pazartesi günü internet kafede online oyun oynayan bir kadın, doğum sancıları çekmeye başladı. İnternet kafede doğum yapan kadın, bebeğini doğurduktan sonra, onunla ilgilenmek yerine, yarım kalan oyununa devam etmek istedi.

BEBEĞİ MÜŞTERİLER SARDI

Kafede bulunan bir müşterinin sıcak su ve bez vererek kendisine temizlemesi için yaptığı öneriyi geri çeviren kadının umursamaz tavırları üzerine, kafede bulunanlar bebeği bezlere sararak sağlık görevlilerine haber verdi.

Ailesiyle kavga eden genç kadının, cüzdanını kaybettiği ve erkek arkadaşını beklemek üzere girdiği internet kafede bağımlısı olduğu oyunu oynamaya başladığı belirtiliyor.

Çin’de mart ayı içerisinde “World of Warcraft“ adlı oyunu 19 saat kesintisiz oynayan bir kişi hayatını kaybetmişti. Başka bir oyun bağımlısı ise altı yıl boyunca bir internet kafede yaşayarak, oyun tutkusundan kurtulmaya çalışmıştı.