Apple'ın 19 Eylül'de Amerika'da satışa çıkardığı iPhone6 cihazını almak isteyen bir Çinli, ilginç bir yola başvurdu. Cihazı alacak parası olmayan Songjiang Üniversitesi öğrencisi, kız arkadaşını başkalarıyla paylaşarak para kazanabilmeyi umuyor.

Shangaiist.com internet sitesinde yer alan habere göre "Kiralık kız arkadaş" yazılı bir karton tutarak ilgi çekmeye çalışan genç , bu iş için belli bazı kurallar da koydu. Elindeki kartona göre kız arkadaşıyla yapılabilecek şeyler arasında yalnızca beraber yemeğe çıkmak, ders çalışmak, Oyunoynamak, kütüphane ya da sınıfta onun için yer tutmak ya da bir gece dışarı çıkmak bulunuyor. Ancak bir uyarı da var; "Bir şeyler denemeye çalışmayın!"

"Cep harçlığı için kız arkadaşımı paylaşıyorum. İlginizi çekiyorsa, ‘wifi sharing master' (wifi paylaşım ustası) adlı kişisel erişim noktama bağlanın ve kız arkadaşıma bir bakın."

Yararlanmak istediğiniz servise bağlı olarak, saatlik 10 ile 500 yen (3,50-175,5 TL) arasında bir fiyat aralığı var. Sosyal medyada, adı bilinmeyen öğrenci kız arkadaşına dair bilgiler paylaşırken, kilosu ve boyu gibi özellikleriyle, fotoğraflarına da yer veriyor. Genç öğrenci, kız arkadaşının da bu konuda istekli olduğunu belirtiyor.