Bugün yapılan operasyonla şantajcı sapığın evine baskın yapıldı ve bilgisayarına el konuldu.

Kimliği Chaitawat Loylong olarak açıklanan 25 yaşındaki adam Pathum Thani'deki evinde yakalandı. Loylong'un kurbanlarından birisinin polise ihbarıyla ortaya çıkan olay üzerine harekete geçildi.

FACEBOOK'TA KENDİNİ DOKTOR DİYE TANITTI

Facebook'ta sahte bir isimle kendini Doktor Papichaya Thongdee olarak tanıtan sapık ondan fazla kadını ağına düşürdü. Önce ekleyip konuşmaya başladığı kadınlara kendini kadınlar üzerine araştırma yapan bir doktor olarak tanıtıyor. Daha sonra kendisine yardımcı olmaları halinde 40 bin baht (yaklaşık 1250 dolar) ödeme yapacağına inandırıyor. İnandırma işleminden sonra kadın bedeninin cezbetmesi üzerine araştırma yaptığını ve kurbanlarının kendisine facebook üzerinden cinsel organlarının ve göğüslerinin resimlerini çekip yollamalarını istiyor.

BİR AY BOYUNCA ŞANTAJ YAPTI

Resimlerinde sadece bilimsel amaçlı kullanılacağını ve araştırma ekibinde sadece bayanların bulunduğunu söylüyor. Resimleri aldıktan sonrada kurbanlarına "eğer Skype programı üzerinden videolu olarak soyunmazsan tüm resimlerini internette yayınlarım" diyerek her birini 30 gün boyunca canlı ve çıplak bir şekilde video sohbeti yapıyor.

Polis baskınında ele geçirilen bilgisayarından bir düzine kadının çıplak resimleri ve videoları bulundu.