Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Başkanı Metin Atan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Araç Kayıt ve Trafik Dairesi'nde başta alt yapı ve personel eksikliği olmak üzere, diğer noktalardaki sıkıntı ve sorunların bir an önce giderilmesini istedi.

Kamu-Sen’den verilen bilgiye göre, Atan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ü ziyaret ederek, sorun, sıkıntı ve eksiklikleri aktarıp; görüş ve çözüm önerilerini sundu.

Araç Kayıt ve Trafik Dairesi’ndeki sorunların, sadece vatandaşın aldığı hizmetlere değil, çalışanlara da yansıdığını kaydetti. Mevcut eksikliklerin giderilmesi için alınması gerekli tüm tedbir ve önerilerin bir an evle alınmasının Kamu-Sen’in olmazsa olmazı olduğunu ifade eden Atan, iki dairede yaşanan eksiklikler, sorun ve sıkıntılarınaşılması için gerekli irade ve ciddiyetin ortaya konacağına inanç belirtti.

Atan, sorunların giderilmesi için bir hafta gibi bir süre tanıyacaklarını, ancak verilen süre içerisinde her türlü icraatı ve tedbiri de yakından takip edeceklerini kaydetti.

Metin Atan, şöyle devam etti:

“Sendikamızın talepleri, istekleri ve önerileri doğrultusunda bizlere verilmiş olan sözün icraat ve uygulamasının yerine getirilmemesi ve /veya yapılmaması karşısında ise gerekli olan her türlü eylemi  hayata geçirmekte de tereddüt yaşamayacağımızın çok açık ve net bilinmesini istiyoruz”