Rötardan dolayı sinir küpüne dönmüş bir yolcularla dolu bir uçağın pilotu olduğunuzu düşünün. Yolcular koltuklarında sabırsızlıkla homurdanırken onları sakinleştirmek için ne yapardınız? Philadelphia’dan Atlanta’ya giden Delta Havayolları’na ait uçağın pilotu çareyi tüm uçağa pizza ısmarlamakta buldu! Salı öğledensonra hareket etmesi planlanan uçak, hava muhalefeti nedeniyle, yolcularla birlikte uçuşa hazır olduğu halde bir türlü havalanamadı. Koltuklarında çaresizce bekleyen yolcular bir süre sonra camdan baktıklarında, uçağa doğru yanaşan bir bagaj arabasını fark ettiler, aracın üstü pizza kutularıyla doluydu!

Ailesiyle birlikte evine gitmek üzere uçakta bulunan Khoury Ashooh adlı yolcu, iki buçuk saatlik rötarı telafi etmek için pilotun ısmarladığı pizzaların, hosteslerce dağıtıldığı anları fotoğrafladı. Uçak üç saat gecikmeli olarak Atlanta’ya vardı. 

Ohio, Illinois ve Mississippi’de  rötar yapan diğer Delta uçuşlarının yolcuları da uçakta beklerken kendilerine pizza sipariş edildiğini duyuran twitler attı.

201505271517_ucak2.jpg

201505271517_ucak.jpg