Dünyaca ünlü isim Kim Kardashian, annesinin cinselliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geceleri annesinin sevişme seslerinden dolayı uyuyamadığını açıklayan Kim Kardashian, annem kendinden 20 yaş küçük sevgilisi ile çok sesli bir şekilde sevişiyor dedi. 

Kim Kardashian annesinin sevişme seslerinin odasına kadar geldiğini söyledi Geçen sene kocasıyla 23 senelik eviliğine son veren Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner, başka aşka yelken açtı. 

Kardashian annesiyle, 20 yaş ufak sevgilisinin yatak odasından sevişme seslerini duyduğuna ve bu sebepten uyandığına yemin etti Khloe'nin tepkisi ise, Bu iğrenç, görüntüleri kötüdür oldu. 

Kızları yönünden evlenmesine sıcak bakılmayan Kris Jenner'a Kiminle istersen yat fakat şu an da kimselerle evlenme  diye de ikaz geldi Kris'in telefonu karıştıran Kardashian kardeşler annelerinin nasıl beraberlik yaşadığını bu yolla bulmaya çalıştı. 

23 sene sonrasında yeniden flört dünyasıyla tanışan anneleri için Birkaç ay sonrasında karşımıza evleniyorum diye çıkmaz değil mi? diye yorum yaptı.