Michael Stepien, 2006 yılında evinden işine giderken yolda silahlı bir kişi tarafından vuruldu ve hayatını kaybetti. Ama bu, onun, kızının düğününde bulunmasına engel olmadı. Jeni Stepien, düğününe babasının beyin ölümü gerçekleştikten sonra kalbinin nakledildiği kişiyi çağırdı.

DÜĞÜNDE BABASININ YERİNİ ALDI

Batı geleneğinde, gelinler babalarının koluna girer ve nikah öncesi babaları kızlarını damada götürürler. İşte bu gelenek için 72 yaşındaki Arthur Thomas, Jeni Stepien’in babasının kalbiyle düğünde hazır bulundu.

GELİNİ DAMADA GÖTÜRDÜ

Thomas, onu hayata döndüren kalple katıldığı düğünde, gelin Stepien’e karşı bir babanın görevini üstlenerek onunla kol kola yürüdü.

kalbine-dokundu,vpapog53fuw77p67dyjvxq.jpg

KALBİNE DOKUNDU

Düğünün en duygusal anı, gelin Jeni Stepien’in, babasının Arthur Thomas’ta bulunan kalbine dokunduğu andı.

“BÜYÜK ONUR”

Arthur Thomas, hayatını kaybeden Michael Stepien’in kalbinin nakledilmesiyle hayata yeniden tutunduktan sonra Stepien ailesine bir teşekkür mektubu yazmış ve böylece aileler arasında bir diyalog başlamıştı. Bunun üzerine Thomas’a düğün öncesi bir mektup yazan Jeni Stepien, onu düğününe davet etti. Thomas, “Kalbini veren bir adamın kızının düğününde onunla birlikte yürümek ne büyük bir onur” yanıtını vererek, düğündeki yerini aldı.

“HAYALİM GERÇEK OLDU”

Düğünden sonra Facebook hesabında duygularını dile getiren Jeni Stepien, “Bu gerçekten hayatımın en güzel günüydü! Babamı eve getirmek ve onun düğünümde olmasını sağlamak, hayalimin gerçek olması anlamına geliyor!” notunu paylaştı.