Ganhui için her şey 2012’de kız arkadaşıyla yaşadığı büyük bir kavgadan sonra başlamış. Öfkesiyle nasıl başa çıkacağını bilemeyen Ganhui çareyi yaşadığı Guangdong’dan Pekin’e kadar bisiklet sürmekte bulmuş.

Ganhui ilk uzun yol macerasını “Arkadaşımdan bir bisiklet ödünç aldım ve Pekin’e doğru yola koyuldum. O zamanlar o kadar amatördüm ki patlak bir lastiği bile nasıl tamir edebileceğimi bilmiyordum” cümleleriyle anlatıyor.

KIZ ARKADAŞI DA KATILDI

Kız arkadaşı ise bu durum üzerine bisiklet yolculuklarına katılmaya karar vermiş. Birlikte civardaki şehirlere bisiklet üzerinde seyahat etmiş ve hatta Pekin’deki ünlü Tiananmen Meydanı’na kadar gitmişler. Ganhui, kız arkadaşının bu hareketine hayran kaldığını ve yol boyunca bir kere bile olsun tartışmadıklarını dile getirdi.

AFRİKA'YA KADAR GİTTİ

Maceraperest Çinli, kız arkadaşıyla 2013 senesinde yine bir tartışma yaşayınca, bu sefer Afrika’ya gitmeye karar vermiş. Bu sefer bir arkadaşıyla beraber yola koyulmuş. Ancak Zambia’da eşyaları çalınmış ve yolda geçirdikleri 6 ay sonunda Çin’e geri dönmeyi başarmışlar.

Ganhui şu anda kız arkadaşıyla birlikte ve artık tartışmalarını evde çözmek niyetinde. Kız arkadaşı ise ona bir daha bağırmayacağına söz verdiğini söyledi.

Ganhui “dünyayı yeteri kadar gördüm, artık işleri evde yoluna koymanın zamanı geldiğine inanıyorum” diyerek bisiklet sevdasına ara verdiğini açıkladı.