İngiltere'de yaşayan 26 yaşındaki S.T. bir gece kocası tarafından tecavüze uğradığını ve kameraya kaydedildiğini fark etti. Şikayet üzerine el konulan eşyalardan kadının en az 300 kere tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

İngiltere 'de yaşayan 26 yaşındaki S.T., televizyonda korkunç bir itirafta bulundu. S.T., kendisi uykudayken, kocasının tecavüzüne uğradığını, bununla yetinmeyen kocasının bu saldırıları videoya aldığını açıkladı.

Henüz 18 yaşındayken bir barda tanıştığı kendisinden 8 yaş büyük C.T ile evlenen S.T., rüyalarındaki aşkı bulduğunu düşünüyordu. Ancak genç kadın büyük bir kabus yaşadı. Bir gece uyandığında kocasının kendisine tecavüz ettiğini ve bunu kameraya aldığını fark eden S.T., kocası evden gittikten sonra polise başvurdu.

C.T.'nin bilgisayarına, video kaydedicisine ve Xbox konsoluna el konuldu ve polis bu cihazlarda genç kadına tecavüz görüntülerini içeren 300 video buldu. Tutuklanan C.T. 12 yıl hapse mahkum edilirken, ondan 4 yaşında bir kızı olan S.T. kocasından boşandığını açıkladı.