Mirror gazetesinde yer alan bir habere göre, Polonya'da yaşanan akıllara zarar olayda, Joanna Grabowski'nin eve sevgili getirmesine izin vermediği için kocasını öldürttüğü iddia ediliyor. 

Dini bir yardım grubuna mensup olan Piotr, grubun yardım ettiği 5 çocuğuyla birlikte yalnız yaşayan Joanna ile burada tanıştı. Çiftin evlenmesinden ve Piotr'ın çocukların üvey babası olmasından kısa bir süre sonra, Joanna başka erkeklerle görüşmeye başladı. Joanna da kendinden ayrılmak istemeyen kocasını öldürmek için sevgilisi Jacek ile plan yaptı.

Öldürülen baba Piotr (solda), azmettirici Joanna ve iki katili. 

Engelli adamın nasıl öldürüldüğünün mahkemede anlatıldığı anlar kan dondurdu. Katiller Jacek Pawalak ile Lukasz Kaminski, hava almak için parka çıkan tekerlekli sandalyeye mahkum Piotr'ı dövdükten sonra kemerle boğarak öldürdüklerini itiraf ettiler. 


Joanna ise kocasının eve sevgili getirmesine izin vermediği için öldürmeyi planladığını söyledi.. Azmettirici olduğunu kabul eden kadın, mahkemede cinayetten hemen sonra katillerle nasıl seks yaptığını da anlattı. 

Joanna Grabowski, kocasını öldürmek için komplo kurmaktan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Katillerin cezaları polis raporlarından sonra belli olacak.

woman-paid-murder-hubby-sex.jpg

woman-paid-murder-hubby-sex-(1).jpg