İngiltere’nin Essex bölgesindeki Fingringhoe köyünde yaşayan dokuz yaşındaki Trinity Culley, aniden sancıları tutan annesine başarılı bir şekilde doğum yaptırdı.

Küçük kızın sık sık ailesinden gizlice “One Born Every Minute” (Her Dakika Biri Doğuyor) adlı doğumhanelerle ilgili reality programı izlediği ve bu sayede doğum anında neler yapılması gerektiğini öğrendiği açıklandı.

Trinity’nin annesi Dee Culley, “Trinity tam anlamıyla harikaydı! Ama her şeyi görmek zorunda kaldığı için biraz da utandı” dedi.

BBC’ye konuşan 28 yaşındaki kadın, “En azından onunla bebeklerin nereden geldiği ile ilgili bir konuşma yapmamız gerekmediğini biliyoruz” dedi. 

"MERAK ETME ANNE, NE YAPACAĞIMI BİLİYORUM"

Beklediği tarihten iki hafta önce suyunun geldiğini ve hemen ambulans çağırdıklarını söyleyen Dee Culley, “Ambulansın zamanında yetişemeyeceğini anlayınca kızım hemen aşağı koşup birkaç havlu getirdi ve bana ‘Anne merak etme, ne yaptığımı biliyorum. Bunu ‘One Born Every Minute’de görmüştüm’ dedi. Onunla gerçekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Ablasının yardımıyla dünyaya gelen Jasmin Elizabeth-Rose isimli bebeğin 3 kilo 200 gram doğduğu ve sağlık durumunun son derece iyi olduğu açıklandı. (Hürriyet)

1-265.jpg

2-259.jpg

3-173.jpg

4-112.jpg