Los Angeles’ta yaşayan 24 yaşındaki Lisa Johnson,  vitiligo adı verilen bir deri hastalığıyla yaşıyor. Cildinde beyaz lekeler olan Lisa, hayatı boyunca hastalığı yüzünden sıkıntı çekti. Okulda alay konusu oldu ve sosyal hayat içinde kendine güveni sarsıldı. Hayati bir tehlike yaratmayan  vitiligo hastalığı daha çok hastalarda psikolojik sıkıntılara sebep oluyor.

Bugünlerde Lisa’yı umutlandıran yeni tedavi şekilleri var. Bunlardan biri, ‘’Dar Bant UV Işın’’ tedavisi. Hastanın cildini yeniden renklendiren bu tedavi sayesinde,  vitiligo lezyonlarının dışardan görünmesi büyük ölçüde engellenebiliyor. Aslında bir tedaviden çok bir çeşit makyaj olan ışın tedavisinin aylarca sürüyor olması hastalar için bir dezavantaj olsa da en sonunda toplum içinde kendilerine güven kazanmaları için bu sürece katlanmaları gerekiyor.
 
Vücudunun dörtte üçü bu lezyonlarla kaplı olan Lisa da bu yeni tedaviyi deneyip olumlu sonuç alan hastalardan. Bir makyaj uzmanı tarafından uygulanan  UV ışın tedavisi sonucu, Lisa’nın lezyonları neredeyse tamamen fark edilmez duruma geldi.