Dünyaca ünlü fast food zinciri McDonald's bir skandala daha imza attı.Şimdide yemeğin içinden diş ve plastik çıkıyor. McDonald's müşterilerinden yemeklerde çıkan yabancı maddeler için müşterilerinden özür diledi.

Dünyaca ünlü fast food zinciri McDonald's müşterilerinden özür diledi. Özrün sebebi ise müşterilerin yemeğinden çıkan yabancı maddeler. Bu maddeler arasında insan dişi, plastik parçaları ve bazı başka nesneler de bulunuyor.

Geçen sene içinde McDonalds’ın da bulunduğu Çin ve Japonya’daki fast food restoranları Çin’deki bir üreticiden temin edilen bozuk et skandalıyla sarsılmıştı.

NTV'nin haberine göre, bu skandalın üzerine son yıllarda yaşanan, yemekler içinde yabancı madde bulunması olayları artış gösterince McDonald's yöneticileri müşterilerinden özür dilemek zorunda kaldı.

McDonalds Japonya’nın üst düzey yetkililerinden Takehiko Aoki açıklamasında; Amacımız bu tarz olayların hiç yaşanmamasını sağlamak. Bunu başarmak için de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” şeklinde konuştu. Yiyeceklerin içine yabancı maddelerin nasıl karışmış olduğu ise henüz açıklığa kavuşmadı.

McDonalds’ın Japonya genelinde 3 binden fazla restoranı bulunuyor.