İngiltere'nin Birmingham şehrinin Erdingdon ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Paige Baron adlı genç kadının yaptığı sıradışı mesleği insanları şaşırtıyor. Başta Twitter olmak üzere diğer sosyal ağlardan kendisine ulaşan fetiş sahibi adamlar genç kadından kendilerine köpek gibi davranmasını isteyerek karşılığında Paige Baron'a yüklü miktarda ödemeler yapıyorlar

BOYNUNA TASMA TAKIP KÖPEK GİBİ GEZDİRDİ

Genç kadının Birmingham'ın Washwood Heath cadddesinde boynuna tasma taktığı maskeli bir adamı köpek gibi gezdirmesi, oradan geçen biri tarafından cep telefonuyla kayda alındı ve Facebook üzerinden yayınlandı. Videonun kısa bir sürede viral olması sonucu büyük bir tartışma çıkardı.

"BAŞIN BELAYA GİRECEK"

Videoda Paige Baron isimli genç kadın, kendisine tepki gösteren adama "Köpeğimi rahat bırak" şeklinde çıkışıyor. Adam "O bir hayvan değil. Bu yaptığından dolayı başın belaya girecek" demesine rağmen genç kadın istifini bozmuyor. Ardından kadının yanında kaldırımda beliren bir başka adamın "Bu onun kendi özgür iradesi, burada kanuna karşı gelmiyoruz, bu onun seçimi, ona zorla bunu yaptırmıyoruz" sözleri anlaşılıyor.

genc-kadinin-meslegi-insanlari-asagilamak-8126619_8502_m.jpg

"ONA KÖPEK GİBİ DAVRANMAM İÇİN 1000 STERLİN ÖDEDİ"

Paige Baron aldığı tepkiler karşısında şaşırdığını belirterek şu ifadelere yer verdi: "Uçağa atladı ve üç otobüs değiştirerek bana geldi. Ona köpek gibi davranmam için 1000 sterlin (4250 TL) ödedi. Onu gezdirdim, köpek mamasıyla besledim. Saçlarını traş ettim, kafasında yumurta kırdım. Çıplak karnına askı kancaları tutturup sonrada çekip kopardım. Onu köpek gibi hırlatıp inlettim. Bütün bunları onunla karşılıklı anlaşmamız sonucunda, onun rızasıyla yaptım. Köpek maması yediğinde bende şaşırdım aslında. Bana vejeteryan olduğunu söylemişti. Yaptıklarımdan ötürü utanmadım. Yaşananlar çok eğlenceliydi ve kesinlikle korkunç değildi."

2-355.jpg

HAVLATIP MAMA VERDİ

Paige Baron'un bir diğer videosunda adamdan köpek gibi havlamasını istiyor. 'Sahibe'sinin bu isteğini kabul eden adam üç kere köpek gibi havlıyor. Köpek mamasını yemesine izin vermeden önce 'Heyecanlanmış gibi arkanı salla' emri veriyor. Emri duyan yarı çıplak adam arka tarafını bir köpek gibi sallıyor.

3-240.jpg

YÜKLÜ MİKTARDA ÖDEMELER YAPILIYOR

Paige Baron yaklaşık 3 aydır 'Sahibe' olarak iş hayatına atıldı. Başta Twitter olmak üzere diğer sosyal ağlardan kendisine ulaşan fetiş sahibi adamlar genç kadından tuhaf isteklerde bulunarak karşılığında Paige Baron'a yüklü miktarda ödemeler yapıyorlar ve Louis Vitton çanta, iPhone 6 gibi pahalı hediyeler alıyorlar. Genç kadın yaptığı sıradışı meslekten son üç ayda 38.000 liradan fazla para kazandı.

4-159.jpg
"GÜZEL PARALAR KAZANACAĞIM AKLIMA GELMEZDİ"

Genç kadın, randevu defterinde sırada bekleyen 45 müşterisi olduğunu belirterek; "Gerçekten hayatta olduklarını hissettirdiğim için bana amazon.com üzerinden hediyeler yolluyorlar. Erkeklere böyle kötü davranarak güzel paralar kazanacağım hiç aklıma gelmezdi. Bazı müşterilerim bilgisayarlarına erişmeme izin vererek, kendi hesaplarından paralar havale etmemi istiyorlar. Onların aşağılanma ve kuvvetsiz hissetme fetişi var. Bende onlara bu noktada yardım ediyorum. Bu bir iş değil, bu bir hobi" sözleriyle kendini ifade etti.

7-044.jpg

"BU İŞ CİNSEL İLİŞKİYİ BARINDIRMIYOR"

Paige Baron'un uzun süredir erkek arkadaşı olan adam, 'dokunma'nın kesinlikle yasak olduğu noktada devreye giriyor. Müşteriler genç kadına dokunmaya kalktığı anda sınırı çiziyor. Paige; "Bu iş cinsel ilişkiyi barındırmıyor. Sadece ayaklarımı tutup koklamak istediklerinde dokunmalarına izin veriyorum" diye ekliyor. Paige son olarak gelecek sefer köpeğini Londra caddelerinde gezdirmek istediğini ifade etti.