Barcelona'da Liceu metro istasyonunda bir çift, herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi. O anlar, çevredekiler tarafından cep telefonuyla anbean görüntülendi.

METRO BEKLEYENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Barcelona'daki Liceu metro istasyonunda metro bekleyenler alışılmadık bir görüntüyle karşılaştı. Üzerindekileri çıkartmayan ancak pantolonlarını bir kenara fırlatan bir çift, normal koşullarda insanların metro beklerken oturması için yapılmış olan bankın üzerinde cinsel ilişkiye girdi.

Turistlerin bolca yer aldığı bir mahallede pazar sabahı erken saatlerde çekilen görüntülerde, çevredeki bazı insanların bu alışılmadık durumu görmezden gelmeye çalıştığı, kimisinin ise kahkahlara boğulduğu görüldü.

İngiliz Daily Star'ın Katalan El Periodico gazetesinden aktardığı habere göre; çiftin alkollü ya da uyuşturucu etkisinde olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Görüntüleri kaydeden şahıs, El Periodico gazetesine yaptığı açıklamada, "Bu gibi durumlardan gına geldi. Bu yüzden görüntüleri yayınladık.'' dedi.

Söz konusu metro istasyonu yetkilileri ise olaydan haberdar olmadıklarını söyleyerek, konuyla ilgili soruşturma başlatacaklarını açıkladı.

herkesin-gozu-onunde-seks-yaptilar.jpg