Yerel seçimlerde ülkenin 'en seksi politikacısı' seçilen 20 yaşındaki Nikita Klaestrup, parti gecesinde giydiği göğüs dekolteli tuvaleti ile gündeme oturdu. Nikita hoşlandığı gibi giyinmeye devam edeceğini söyledi.

Muhafazakar Parti 'nin 110. Kutlama yılı eğlencesine, göğüs dekolteli bir tuvaletle gelen 20 yaşındaki politikacı Nikita Klaestrup, kıyafetlerinin çok seksi bulunmasına "hoşlandığım ve bana yakıştığına inandığım şekilde giyinmeye devam edeceğim" cümlesi ile karşılık verdi.

Muhafazakar Parti Gençlik Teşkilatı Üyesi Nikita Klaestrup, yerel seçimlerde Guldborgsund şehrinde aday olunca, seksi pozları ile dikkat çekmiş ve Danimarka'nın en seksi politikacısı seçilmişti.

Muhafazakar parti tarafından Odd Fellow-Palæet şatosunda düzenlenen ve basına kapalı olan 110. Yıl kutlama eğlencesine gelişinde çekilen resmi , sevgilisi Rune Kristensen tarafından Facebook'a konulan Nikita yeniden gündeme oturdu. Nikita Klaestrup'un kıyafeti, "bir politikacı ne kadar seksi giyinmeli" tartışmalarını getirdi. 

Nikita Klaestrup, tartışmalara cevap olarak "bugüne kadar nasıl giyindim ise bundan böyle de aynı şekilde, hoşuma gittiği ve bana yakıştığına inandığım gibi giyinmeye devam ederim. Ben o kıyafeti kapalı bir eğlence için giydiğimde Tüm Danimarka'ya yayılarak tartışma konusunu olacağını hiç düşünmedim. Çünkü ben basının veya kamuoyunun dikkatlerini üzerime çekmek için böyle giyinmiyorum. Kendimi rahat hissettiğim şekilde giyiniyorum. Politikacı olmam bir engel değil" dedi.

Rune Kristensen, eğlenceye gitmeden önce sevgilisi Nikita'nın nasıl bir kıyafet giymesi konusunda iyi düşündüklerini ve söz konusu tuvaleti uygun gördüklerini söyledi. Rune Kristensen "Nikita, o eğlenceden önce de öyle giyiniyordu. Ama onun hakkındaki tartışmaları sanki bir tehdit gibi algılıyorum. İnşallah ona bir zarar gelmez" dedi. 

Nikita Klaestrup Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada, moda olarak Başbakan Helle Thörning Schmidt'i örnek aldığını belirterek "onun giyinme tarzı hoşuma gidiyor ama benim giydiğim siyah göğüs dekolteli tuvalet genç kızlar için. 48 yaşındaki başbakana olmaz. Ben de annemi böyle görmek istemem" dedi.

teaserbreit.jpg