"Star-Wars" hayranı olan 32 yaşındaki Daniel Fleetwood kanser hastası. 17 Aralık'ta vizyona girecek olan yeni filme kadar yaşayamayabilir. Ölmeden önce filmi izlemek isteyen Fleetwood, filmin yapımcısına özel bir mektup yazdı.

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan 32 yaşındaki Daniel Fleetwood çok büyük bir "Star-Wars" hayranı. Ağır kanser hastası olan Fleetwood'un doktorları, çok fazla zamanının kalmadığını söyledi. Filmin vizyon tarihi olan 17 Aralık'ın çok geç olabileceğini düşünen Fleetwood, yapımcılara özel bir mektup yazdı.

Twitter ve facebook hesabı üzerinden de takipçileri tarafından desteklenen Fleetwood "Star-Wars’ı çok seviyorum. Ölmeden önce bu hayattan istediğim tek şey, bu filme girebilmek" dedi.

Star-Wars oyuncuları destek çıktı
#ForceForDaniel hashtagiyle kısa süre içinde binlerce kez retweetlenen gönderiye Mark Hamill ve John Boyega’dan da destek geldi.

Eşinin yanında son günlerini geçiren Fleetwood, son iki ay içinde durumunun daha da ağırlaştığını dile getirerek sayılı gününün kaldığını dile getirdi. "Star-Wars’ın” nasıl devam edeceğini görmeden gidersem rahat uyuyamam" diye konuştu. 

"Star-Wars" Bölüm 7- Güç Uyanıyor
18 Aralık'ta vizyona girecek olan yeni Star-Wars filmi hayranları tarafından yoğun ilgiyle bekleniyor.