ABD'li baba, Babalar Günü'nden hemen sonra 1995 yılında hayatını kaybeden oğlundan bir mektup aldı. Zarfı açar açmaz acı gerçeği fark eden baba, çok sık seyahat ettiği için mektubun 26 yıl boyunca kendisine ulaştırılamadığını anladı.

ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan 87 yaşındaki Duane Schrock, Babalar Günü'nden hemen sonra bir babanın alabileceği en iyi hediyeyle karşılaştı. Ölmüş oğlundan gelen mektubu okuduğu zaman ise acı gerçeği öğrenmiş oldu.

NTV'nin haberine göre yıllardır AIDS'e karşı savaş veren oğlu tarafından bundan 26 yıl önce postalanan Babalar Günü mektubu, yaşlı adamın çok sık seyahat etmesinden dolayı bir türlü kendisine ulaştırılamamış ve yıllar boyunca, her denemenin ardından postane merkezine iade edilmişti.

26 yıl önce yazılan mektup yıllar sonra ilk defa geri gitmedi ve adresine teslim edildi. Ancak acılı baba mektubu teslim aldığında oğlu AIDS'e verdiği savaşı çoktan kaybetmişti.

87 yaşında babanın gözyaşlarına engel olamadığı mektupta ise şu ifadeler yer alıyordu: "Bir süredir konuşamadık. Richmond'da çok mutluyum. Senden gelecek haberi bekliyorum. Sevgiler."