ABD medyasında çıkan haberlere göre; 25 yaşındaki William Cornelius (25), meşhur bir mağaza zincirinin bir şubesinden nişan yüzüğü satın aldı. Ardından çalışanlardan nişanlısı Sheri Moore'a (20) evlenme teklif etmek için anons sistemini kullanma izni istedi.  

Kapalı devre kamera sisteminde, Cornelius'un nişanlısının önünde diz çöküp evlenme teklif ettiği ve 'Evet' yanıtını aldığında çevredekilerden alkış koptuğu görülüyor. 

New York Post'ta yer alan habere göre; sonrasında çift, alışveriş merkezinden çıkıp yolun karşısındaki bir mağazaya girdi ve seks oyuncakları çaldı. 

BİR ÇİFT KÜPE VE GERDANLIK DA ÇALDILAR

Yiyecek katında polis tarafından yakalanan çiftin üzerinden evliliğe ilk adımı attıkları mağazadan çaldıkları bir çift küpe ve gerdanlık çıktı.  

Cornelius polis ifadesinde küpe ve gerdanlığı evlenme teklif ettiği kız arkadaşı için çaldığını itiraf ederken, seks oyuncaklarını ise kısa süre önce gittiği hastanede verilen ağrı kesicinin etkisi altında yürüttüğünü söyledi. 

Moore, hırsızlık; Cornelius ise 93 güne kadar hapis ve çaldığı ürünlerin üç katına karşılık gelen 500 dolar para cezasıyla yargılanacak.

Cornelius, 2014 yılında işlediği ağır bir suçtan aldığı ceza kapsamında 3 yıllık denetimli serbestlikten yararlandığı için demir parmaklıklar arasında geçirdiği süre artabilir.