İngiltere ordusunun paraşüt gösteri takımı Red Devils'ın İngiltere'nin batı kıyısındaki sahil kasabası Whitehaven'da yaptığı bir gösteri sırasında korku dolu anlar yaşandı.

İngiltere'nin batısındaki sahil kasabası Whitehaven'de yapılan gösteriler sırasında bir askerin paraşütü açılmadı. Hızla aşağı düşen asker, kendisiyle birlikte atlayış yapan takım arkadaşının cesareti sayesinde kurtuldu. Havada kendisini yakalayan takım arkadaşı ile birlikte bir süre çırpınan talihsiz asker sağ salim suya indi.

Olay anı ise izleyiciler tarafından amatör kamerayla görüntülendi. Olayla ilgili açıklama yapan İngiltere ordusu, iki paraşütçünün de durumlarının iyi olduğunu, böyle bir olayın 25 yıldır ilk defa başlarına geldiğini ve olayın nedeniyle ilgili gereken araştırmayı yapacaklarını dile getirdi.

Ordu açıklamada, "Takım üyemiz paraşütü açılmayan arkadaşını düşmek üzereyken yakaladı. Takım arkadaşlarımızı hızlı bir şekilde kıyıya ulaştırdıkları için sahil güvenlik ve Whitehaven marina ekibine teşekkür ederiz" notunu düştü.