Fransız polisi, Paris saldırılarının planlayıcı olduğu belirlenen Abdelhamid Abaaoud'u yakalamak için Paris'in Saint Denis bölgesinde operasyon düzenledi. Gece başlatılan operasyon kapsamında Paris'te yankılanan silah sesleri amatör kameralara yansıdı.

Fransız polisi, başkent Paris'in Saint Denis bölgesinde Paris saldırılarının planlayıcı Abdelhamid Abaaoud'un hedef alındığı operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de yer aldığı operasyon TSİ 05.30 sıralarında başlatıldı. Polisin bölgede bulunan bir eve düzenlediği baskın sırasında çatışma çıktı. Evde bulunanların polise karşılık verdiği anlarda silah sesleri gecenin karanlığında yankılandı. Uzun bir süre devam eden çatışma sırasında silah sesleri giderek şiddetlenirken patlama sesleri de duyuldu.

Operasyon sırasında kadın bir canlı bomba kendini patlatırken 3 kişinin öldürüldüğü, 3 kişinin baskın yapılan evde 2'sinin ise yakınlarda yakalandığı belirtildi. Bölgeden yaklaşık 1 saattir silah sesleri duyulmazken, 1 şüphelinin de halen binada olduğu ifade edildi.