Macaristan doğumlu Szilveszter televizyonda yayınlanan "Extreme Beauty Disasters" yani güzellik faciaları isimli bir programa konuk olarak hikayesini anlattı. Arkadaşının tavsiyesiyle penisine parafinli krem enjekte ettiğini belirtti. Szilveszter, "Arkadaşıma kilo vermek istediğimi ve penisimin küçük olduğunu düşündüğümü söyledim. O da kilo vermen şart değil. Ben penisini büyütmene yardımcı olabilirim diyerek penisime parafin etkili krem enjekte etti. Sonrasında gerçekten de penisim büyüyünce çok mutlu olmuştum. Ancak 9 ay sonra penisimde bazı ağrılar başladı. Hemen aile doktorumuza gittim ancak yapılabilecek bir şey olmadığını söylediler." dedi.

"20 YILDIR PLASTİK CERRAHİYLE UĞRAŞIYORUM BÖYLE BİR VAKA GÖRMEDİM"

TV programı kapsamında Dr. Vik Vijh'e götürülen genç adam penisinin bir tedaviyle kurtulabileceğini öğrendi. Dr. Vijh ise "20 yıldır plastik cerrahiyle uğraşıyorum daha önce hiç böyle bir vaka görmedim. Ancak bir operasyonla kurtarmamız mümkün." dedi.

Tedavi sonrası penisi eski sağlığına kavuşan Szilveszter "Birçok doktor bana yardım edemeyeceğini söylemişti. Ancak Dr. Vijh mükemmel bir iş çıkardı ve hayatımı değiştirdi. Artık dersimi aldım. Karımla tekrar beraber olabileceğimiz için çok mutluyum. Bir çocuk daha istiyorum." dedi.

27c5e57800000578-3046769-image-m-36_1429520705915.jpg