ABD'de erkek arkadaşı tarafından rehin alınan ve telefonuna el konulan kadın, internetten verdiği pizza siparişiyle kendisi ve çocuklarını kurtardı.

ABD'nin Florida eyaletinde, erkek arkadaşı Ethan Nickerson tarafından üç çocuğuyla beraber bıçak tehdidi ile rehin alınan ve telefonuna el konulan Cheryl Treadway, kendisi ve çocuklarını internet yemek sipariş aracılığıyla kurtardı. 

Cheryl çocuklarını almak için okula gittiği sırada Ethan Nickerson tarafından bıçak tehditi ile rehin alındı ve saldırgan Ethan, okula giderek üç çocuğu da alıp anneleri ile birlikte rehin tutmaya başladı. Rehin tutulan Cheryl, yemek söylemek için telefon istediğinde Ethan telefonu elinden aldı. Bir süre sonra Cheryl, Ethan'ı internetten pizza söylemeye izin vermeye ikna etti ve sipariş sitesinde yorum bölümünde gizlice "Lütfen imdat rehin alındım 911 bana gelsin" yazdı. Yorumu gören pizza lokantasında çalışanlar 911'İ aradı. Ethan Nickerson, eve gelen polis tarafından gözaltına alındı. 
Şu anda tutuklu bulunan Ethan Nickerson'a hakkında "öldürme kastı olmadan silahla saldırmak," "saldırı ve yaralama" ve "haksız tutuklama" suçlarından dava açıldı. Ancak Ethan, 45 bin dolarlık kefaleti yatırırsa cezaevinden çıkabilir.