Avustralya'nın Melbourne kentinde polisten saklandığı düşünülen Matthew Riggins, timsah saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Melbourne'e bağlı olan Brevard ilçesinde alınan bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, Barefoot Körfezi'nde 22 yaşındaki Matthew Riggins'in cansız bedeni ile karşılaştı.

Olayı araştıran yetkililer, Riggins'in kız arkadaşıyla son görüşmesinde bir arkadaşıyla birlikte,  hırsızlık yapmak amacıyla cesedinin bulunduğu bölgeye gidebileceğini söylediğini tespit etti.

Yine aynı bölgeden önceki yapılan bir ihbarda siyah giyinen 2 adamın güvenlik güçlerini görünce kaçtığı rapor edilmiş, sonraki gün Riggins'in 'kayıp' olduğu polis kayıtlarına geçmişti. Yetkililer, henüz netlik kazanmasa da bu bilgilerden yola çıkarak Riggins'in polisten kaçmak için saklanırken, bölgede timsah saldırısına uğrayarak hayatını kaybettiğini düşünüyor.

Hırsızlık ihbarının yaşandığı gece çığlık sesleri duyduklarını belirten polisler, gece olması nedeniyle sesin kaynağının tespit edilemediğini, 10 gün sonra da Riggins'in cansız bedeninin bulunduğunu söylüyor.
Riggins'in cansız bedenine ulaşmak için dalış yapan polis ekipleri, yaklaşık 3.5 metrelik bir timsahın ceset çıkarılırken oldukça agresif davranışlarda bulunduğuna da dikkat çekiyor.

Yetkililer, suyun altında saldırıya uğrayan talihsiz adamın boğulma ve timsahın açtığı yaralar nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.