ABD'de 60 yaşındaki bir taraftar, beyzbol karşılaşması sırasında rakip takımın oyuncusunu yuhalarken tribünün 2'nci katından aşağı düşüp hayatını kaybetti

ABD Beyzbol Ligi takımlarından New York Yankees ve Atlanta Braves arasında önceki akşam Atlanta Field Stadı'nda oynanan maçta, korkunç bir olay yaşandı.

Atlanta Braves taraftarı 60 yaşındaki Gregory Murrey, karşılaşma sırasında dengesini kaybederek tribünün 2'nci katından aşağı düştü. 12.2 metre yükseklikten beyzbolcu eşleri ve çocuklarının da oturduğu tribüne düşen Murrey'ye olay yerinde ilkyardım uygulandı.

Ancak hastaneye kaldırılan taraftar kurtarılamadı. Atlanta polisi, olayla ilgili soruşturma başlattı. Murrey'nin düştüğü yerde ise yaralanan olmadı.

‘DENGESİNİ KAYBETTİ'

Bazı taraftarlar, Murrey'nin rakip takımın oyuncularından Alex Rodriguez'i yuhalarken dengesini kaybedip düştüğünü söyledi. Murrey düşünce tribünde büyük panik yaşandı.

Bazı taraftarlar ilkyardım ekiplerine yer açmak için tribünü boşaltırken, orada olan herkes neye uğradığını şaşırdı. New York Yankees'in 3-1 kazandığı maçtan sonra iki kulüpten ve oyuncularından başsağlığı mesajı yağdı. 2013'te de Ronald Lee Homer adlı bir taraftar, aynı stadyumda daha yüksekten düşerek ölmüştü. Ancak onun intihar ettiği açıklanmıştı.