Sapık öğretmeni çocuğun annesi yakaladı

Öğrencisiyle seks yaptığı için hapis cezası alan ancak cezası ertelenen kadın, hakim tarafından verilen ceza hafif bulunarak hapse atıldı.

Galler'de yaşanan seks skandalında, 36 yaşındaki öğretmen Kelly Jane Richards, 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişki yaşamaya başladı. 2 çocuk annesi, öğrencisine "hiç kimseye söyleme, bu yüzden hapse girebilirim" dedi ve çocukla seks yaptı.

Richards ile öğrencisinin ilişkisi, 2012 yılında başladı. Çift,  Facebook,  Twitter ve cep telefonu üzerinden iletişim kurdu. Çocuğun annesi oğlunun gizemli davranışlarından şüphelenince telefonuna el koydu. Bunun üzerine öğrencisine sim kartı alan Richards ile öğrencisinin ilişkisi, olaydan iyice şüphelenen annenin çocuğunun konuşmasını kayda almasıyla ortaya çıktı.

Annesiyle birlikte polise giden çocuk olanları anlattı. Öğretmeninin kendisine yetişkin gibi davrandığını anlatan çocuk, zaman zaman  alkol aldıklarını ve bir kez de öğretmeninin seks yapmadan önce kendisine masaj yapmasını istediği ortaya çıktı. 15 yaşındaki öğrencinin arkadaşlarına olgun bir kadınla ilişki yaşadığını ve kocasından kendisi için ayrılacağını söylediği de belirtildi.  Mahkemede çocuk ile seks yaptığını itiraf eden kadına 'merhamet' gösterildi, 2 yıl ertelemeli hapis cezası ve seks suçlusu cezası verildi.  Ancak verilen ceza üst mahkeme tarafından bozuldu ve Richards iki buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.