Erkek arkadaş Tyrone Fields'ın iddiasına göre genç kadın kendisinden, cinsel fantezi olsun diye tabancayı kafasına dayamasını istemişti...

ABD'de 18 yaşındaki kadın, cinsel ilişki sırasında fantezi olsun diye partnerinden tabancasını kafasına dayamasını istedi. Silah ateş alınca genç kadın yaşamını yitirdi. Cumhuriyet'in haberine göre ABD'nin Florida eyaletinin Tampa şehrinde bir otelde, 18 yaşındaki Christina Meagher cinsel ilişki sırasında fantezi olsun diye 21 yaşındaki partneri Tyrone Fields'dan tabancasını kafasına dayamasını istedi. Fields'ın iddiasına göre; bu istek genç kadının ölümüne sebep oldu. Tyrone, polise verdiği ifadede 9 mm tabancasından şarjörü çıkardığını ama namluda bulunan kurşunu unuttuğunu, tetiğe bastığında kız arkadaşının kafasına isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığıldığını söyledi.

'BİRKAÇ GÜN ÖNCE TANIŞTIK'

Tyrone, hemen 911'i aradığını ve yaşadıkları kazayı telefonda onlara da anlattığını açıkladı. Tyrone ayrıca Christina ile oteldeki randevularından birkaç gün önce tanıştığını, otel odasını da 6 Kasım'da kiraladığını söyledi. Olaydan sonra tutuklanan Tyrone, Hillsborough County hapishanesine gönderildi. Silahla adam öldürme ve birinci derece cinayetle suçlanan genç adam hakkında 30.000 dolar kefalet bedeli belirlendi. (Cumhuriyet)

201511161139_tyr.jpg