Doktorların '2 ay ömrün kaldı' dediği Daniel Fleetwood'un son isteği Star Wars serisnin 7. filmini ölmeden izlemekti. Fleetwood'un son dileğini duyan yapımcılar, ona özel gösterim yaptı. Ancak 32 yaşındaki adam filmi izledikten 5 gün sonra hayatını kaybetti.

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan ve nadir görülen bir kanser türünden muzdarip olan Daniel Fleetwood, 1 Eylül'de yalnızca 2 aylık ömrü kaldığını öğrenmişti.

Star Wars hayranı olan Fleetwood, ölmeden önce serinin yeni filmi Güç Uyanıyor'u vizyona girmeden önce izlemek istediğini söyleyince, dileğinin gerçekleştirilmesi için #ForceForDaniel hashtagi ile imza kampanyası başlatılmış; filmin yapımcıları da bu isteği cevapsız bırakmamıştı.

Fleetwood filmi, vizyona girmesine 6 hafta kala, 6 Kasım'da izlemiş ve "çok beğendiğini" söylemişti. 32 yaşında ve evli olan Fleetwood, dileğinin gerçekleşmesinden yalnızca 5 gün sonra hayatını kaybetti.

Eşi Ashley Fleetwood, ölüm haberini Facebook hesabından yayınladığı iletiyle verdi. Fleetwood eşiyle çektiği son fotoğrafı "Daniel sonuna kadar harika bir mücadele ortaya koydu. Şimdi Tanrı ve Güç ile. Uykusunda, huzur içinde vefat etti. Her zaman idolüm ve kahramanım olacak" sözleriyle yayınladı.

56425259c03c0e5e1cdd134d.png