Geçtiğimiz Haziran ayında bir partide aldığı uyuşturucu hap yüzünden ölümün kıyısından dönen ve hayatı alt üst olan Amy, geçtiğimiz günlerde iyileşme sürecinde yanında olan herkese teşekkür etmek için kendisine açılan Facebook sayfasından bir video yayınladı.

Geçtiğimiz Haziran ayında, Glasgow’da bir partide uyuşturucu hap alan Amy Thompson, partinin sonununda iki arkadaşıyla birlikte hastaneye kaldırılmış. Diğer iki kızın tedavileri kısa sürmüş ancak Amy ‘nin girdiği komadan çıkması iki hafta almış.

Guardian 'da yer alan habere göre hastaneden taburcu edildikten sonra bir rehabilitasyon merkezine alınan Amy bu ara beyinindeki hasarın azaltılması için terapiler görüyoruş. Amy’nin arkadaşları tarafından açılan Support For Amy (Amy’ye Destek) isimli Facebook sayfasında geçtiğimiz günlerde bir video yayınlayan Amy, iyileşme sürecinde kendisinin yanında olan herkese teşekkür etmiş.

201509111402_55f153b1a5baa.jpg

Amy’nin arkadaşı Kayla’nın videonun altına düştüğü not da oldukça ses getirdi ve Amy’nin hikayesi böylelikle sosyal medyanın gündemine oturdu:

‘Bu videoyu izlerken birileri ağlamış, gülmüş ya da şok olmuş olabilir. İşte küçücük bir hapın size yapabilecekleri. Bu da bir uyarı olmayacaksa, ne olur bilmiyorum!’

Amy’nin tedavisinin uzun süreceği fakat sonunda genç kızın eski sağlığına kavuşacağı ön görülüyor.

 

So here is a short video of Amy, she is saying 'Thanks everyone thanks for your support everyone' such a beautiful girl! Love ya amy ❤️

Posted by Support For Amy on 7 Eylül 2015 Pazartesi