CNN, ABD başkanlık seçimleri öncesi cinsel taciz suçlamalarıyla gündeme gelen Donald Trump'ın 2004’te verdiği bir röpörtaja ait olduğunu ileri sürdüğü ses kaydını yayınladı. ABD’li yıldız Lindsay Lohan hakkında konuşmaların yer aldığı ses kaydında, Trump'ın, Lohan'ın yatakta iyi olduğunu düşündüğüne yönelik sözlerinin yer aldığı belirtildi.Trump’ın 2004 yılında CNN radyo sunucusu Howard Stern ile gerçekleştirdiği röportaja ait olduğu iddia edilen ses kaydında, Lindsay Lohan'la yapmanın nasıl bir deneyim olduğuna dair spekülatif ve 'açık' konuşmalarının yer aldığı ifade edildi.

'BAHSE GİRERİM, MELANIA'Yİ, LINDSAY İLE TAKAS EDERSİN'

CNN'in geçen Cuma günü yayınladığı Cumhuriyetçi aday Trump ve radyo programı sunucusu Howard Stern arasında geçen konuşmaları içeren ses kaydında, o günlerde 18 yaşında olan genç oyuncu Lohan hakkında geçen bir konuşmalardaki ifadeler ise şöyle:

Stern: Bahise girerim Melania'yı Lindsay Lohan'la takas edersin.

Trump: Lindsay Lohan hakkında ne düşünüyorsun?

Stern: Ateşli bir kız olduğunu düşünüyorum.

Trump: Bu önemli işte. Fakat çillerden hoşlanıyor olman şart. Göğsüne yakından baktığımda epey çilli olduğunu görmüştüm.

'DERİN RAHATSIZLIKLARI OLAN KADINLAR NASIL OLURLAR BİLİRSİN, YATAKTA HER ZAMAN EN İYİ OLANLARDIR'

İkilinin Lohan'ın görünüşü hakkında konuşmaya devam ettiği ve ardından Stern'in Trump'a "Bu sıkıntılı genç kızla yapmanın nasıl bir şey olacağını düşünebiliyor musun?" diye sorduğu, Trump'ın da "Muhtemelen haklısın. Gerçekten oldukça rahatsız bir kız, bu nedenle de yatakta harika. Derin rahatsızlıkları olan kadınlar nasıl olurlar bilirsin. O tip kadınlar yatakta her zaman en iyi olanlar değiller midir?" diye yanıtladığı ifade edildi.

LOHAN'IN MENAJERİ KONUŞTU

Lohan'ın menajerinin, Trump'ın ses kaydı hakkında CNN'e yaptığı açıklamada, "Tam şu anda, Lindsay hayatında ortaya çıkan pozitif şeylere odaklanmayı tercih ediyor ve başkan adayı Donald Trump'ın kendisi hakkında yaptığı yorumlara kayıtsız kalmayı tercih ediyor" dediği kaydedildi.

TRUMP, DAHA ÖNCE ORTAYA ÇIKAN İDDİALARIN UYDURMA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Trump'ın bu konuşması, günler önce, yine bir kadından oldukça 'açık' ifadelerle konuştuğu kaydın hemen ardından ortaya çıktı. Cinsel taciz ve zorlama iddialarıyla da suçlanan Trump, Kuzey Carolina'da yaptığı konuşma esnasında Trump, tüm kayıtların uydurma ve montaj olduğunu iddia etmişti.