Cisse'den hayatının çalımı Dünya bu olayı konuşuyor

Maradona, Messi, Ronaldinho, Zidane, Bergkamp, Henry, Ronaldo... Ve daha niceleri... Çalım ustaları saymakla bitmez... Kimi süratını kullanır, kimi kıvrak bileklerini... Bazıları da zekasıyla sıyrılır rakiplerinden... Newcastle Unitedlı Papiss Cisse ise gerçek hayatta tam bir çalım ustası! Cisse’nin kıvrak zekasıyla sıyrıldığı isim ise 2 yıllık sevgilisi Rachelle Graham. 

Newcastle United'ın yıldız futbolcusu Papiss Cisse, İngiltere'deki sevgilisine haber vermeden Paris'te başka biriyle gizlice evlendi.

Premier Lig’de sezonun sona ermesiyle tatil planları yapan Cisse, nişan arifesinde olduğu 2013 İngiltere güzeli Rachelle Graham’a 2 günlüğüne Paris’e gittiğini söyledi. Beşiktaşlı Demba Ba ve F.Bahçeli Moussa Sow’un Senegal’den takım arkadaşı olan Cisse, bu kısa tatili jet hızda bir evliliğe çevirdi. 

İngiliz model Graham’a hayatının çalımını atan 30 yaşındaki futbolcu, Senegalli voleybolcu Diallo Awa ile evlendi. Cisse’nin bu hareketi Ada basınında büyük yankı yaratırken; Rachelle Graham’ın nasıl bir tepki vereceği merak konusu...

fft16_mf5713171.jpeg

1087215_825dc837d4364d7b1630cebba777b771.jpg