İngiltere’nin başkenti Londra’dan İskoçya’nın Glasgow kentine giden Virgin şirketine ait trene binen 16 yaşındaki Adam Greenwood, yaşadığı çaresizliği Twitter’da takipçileri ile paylaştı ve “Euston istasyonundan Glasgow’a giden 19:30 Virgin treninde büyük tuvaletimi yaptım ancak kabinde tuvalet kağıdı olmadığını gördüm, lütfen bana yardım edin” yazdı.

Tren şirketi sadece dakikalar sonra gencin tweetine cevap verdi ve “Adam hangi vagondasın?” diye sordu.
 
Gencin “J vagonundayım, çok teşekkür ederim” diye cevap vermesinin ardından Virgin Trenleri “Sana birini yolluyoruz” dedi.
 
Adam bir süre sonra kendisine tren görevlileri tarafından ulaştırılan bir tuvalet kağıdı rulosunun fotoğrafını “ Virgin çok teşekkürler!” notu ile birlikte yayınladı.
 
Olayın sosyal medyada büyük yankı uyandırmasının ardından bir basın açıklaması yapan Adam Greenwald “O paylaşımı sadece komiklik olsun diye yapmıştım. Birinin bana yardım edeceğini düşünmemiştim. Şimdi geriye baktığımda Tweet’ime cevap alamasam oldukça zor bir durumda kalacağımı fark ediyorum” dedi.
 
Virgin trenleri ise “Müşterilerimize ihtiyaç duydukları her zaman yardımcı olabilmek için sıkı çalışıyoruz. Bizden talepleri ne olursa olsun” dedi.