Sosyal medyada tanıştığı bir kişi tarafından kandırılan ve bu kişinin yardımıyla evden kaçtıktan sonra hayat kadınlığı yapmaya zorlanan ABD'li genç kız başına gelenleri ülke basınına anlattı.

"Normal, sıradan bir çocuktum. Tiyatro ve futbolu severdim. 14 yaşındayken tüm hayatım değişti." Bu ifadeler 3 yıl önce internet üzerinden tanıştığı bir kadının oyununa gelerek hayat kadınlığına zorlanan Hope isimli ABD'li genç kıza ait.

17 yaşındaki Hope, bir sosyal medya sitesinde paylaştığı "Annemden nefret ediyorum" mesajının ardından daha önce tanımadığı bir kadından mesaj aldı. Hope'un yanında yaşayabileceğini söyleyen kadın, onu bir otele götürdü ve talihsiz kız, burada seks ticareti yapan bir çetenin eline düştü.

Götürüldüğü otelde dövüldüğünü ve uyuşturucu madde kullanmaya zorlandığını belirten Hope, 3 haftalık tuksaklık dönemi boyunca 7 farklı eyalete götürüldüğünü ve günde 20'den fazla erkekle beraber olmaya zorlandığını söyledi.

yasadışı örgütlerin bu yönteme sıklıkla başvurduğunu belirten yetkililer Hope'un başına gelenin ilk vaka olmadığını belirtiyor.