ABD'li rapçi Afroman, verdiği bir konser esnasında sahnede bir kadın hayranını yumrukladı. Şarkıcı, daha önce de benzer bir olayın yaşandığını açıkladı.

Daha önce Grammy Ödülü'ne aday gösterilen ünlü rapçi Afroman, ABD 'nin Mississippi eyaletine bağlı Biloxi kentinde verdiği konser sırasında sahnede bir kadın hayranını yumrukladı.

'Because I Got High' şarkısıyla tanınan şarkıcının polis tarafından gözaltına alındığı, ancak 330 dolar kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi. Şarkıcının menajeri Billboard dergisine yaptığı açıklamada ünlü rapçiyi, “Sahnede birini görünce şaşırdı ve ‘refleksif’ bir tepki gösterdi” ifadesiyle savundu.

'YARDIMA İHTİYACIM VAR'

TMZ'ye konuşan 40 yaşındaki Afroman, daha önce de benzer bir olay yaşadığını belirtti ve "Cincinnati'de de böyle bir şey olmuştu. Mola vereceğim, daha iyi bir plana ihtiyacım var. Özür dilerim. Yardıma ihtiyacım var. Bir vakıf kuracağım. Erken saatte bir konserdi. Normalde gece konser veririm ve yemeğimi yemiş, meditasyon yapmış olurum. Sahneye çıkmadan önce de sinirliydim" dedi.