Rusya'da sosyal paylaşım sitesine verilen seks yarışması çağrısı, tüm dünyanın ilgisini çekti. Mirror gazetesinde yer alan habere göre, 29 yaşındaki Elena Komleva, Vkontakt sayfasında bir reklam ilanı paylaştı. İlanda, annesinin torun sahibi olmak için başının etini yediğini söyleyen kadın şunları yazdı:

"29. doğumgünüme günler kala, "İçime İzini Bırak" isimli bir yarışmayı duyuruyorum. Annem, biriktirdiği bebek kıyafetlerini giydirebilmek için bir torun istiyor. Ama henüz kimse benimle evlenmek istemiyor. Bu yüzden, eğer genç, güçlü ve sağlıklıysanız, bana ulaşın. Adayları ve kazanını annem seçecek. O, benim neye ihtiyacım olduğunu biliyor."

Adaylar arasına girmeye çalışan 31 yaşındaki bir aday, "Onun içine tekrar tekrar izimi bırakmaktan mutlu olurum. Çok seksi" yazdı.

Bir diğer aday, "Hmm, yardım isteyen bir kadın - yardımcı olmaya hazırım" dedi. Bir başka aday ise, "Gencim, güçlüyüm ve sağlıklı ve hazırım" yazdı. 
Gözü korkan bir aday ise, "Ona yardımcı olmak isterim ama annesi kabus gibi duruyor" yorumunu yapmayı tercih etti.

Yaptığının ahlaki olarak doğru olup olmadığını soran birine cevap veren Elena, "Benim için utanılacak hiçbir şey yok. Bir kere aşık olmuştum ama mutsuzdum. Şimdi bir koca bulmak istiyorum ama sadece biyolojik bir baba bulursam da sıkıntı olmaz. En azından annemin başımın etini yemesinin önüne geçilmiş olacak" dedi.

--1381186.jpeg